Friday, June 22, 2012

the blogger's baby

setiap malam bila ibu nak tidurkan saya, ibu akan menyambil men surfing internet.
kalau ibu saya tak menyambil-nyambil layan internet
confirm ibu saya ter lelap dengan mulut yg ternganga


saya ni bayi yang baik, tak sampai hati saya nak terjerit-jerit panggil ibu bila ibu dah terlelap.
kesian ibu.. mesti ibu letih jadi super ibu setiap hari kan.  *lah sangat

saya pun ape lagi, turn saya lak take over laptop ibu.
makanya saya akan menggodek mouse, bila dah rasa tak best usik-usik je..
saya cuba nak masukkan mouse tu dalam mulut saya.
tapi kan, abang long saya dah jerit2 kan ibu
abang long bagitau ibu.. lansung tak dapat saya nak rasa 'kesedapan' mouse itu.

selalu saya fikir banyak kali tau, macamne semua orang boleh tau ape yang saya nak buat eh??











walaupun semua orang boleh agak ape yang saya nak buat,
tapi saya lagi pantas dari dorang tauu...
sekkelip mata je saya dah boleh lepas ke bawah meja.. hahaha..

eh! tak tau ke??
saya suka tengok semua orang melompat kejar saya bila saya menyelinap di setiap penjuru sudut.
muahahahahaha...

bila dorang selalu ade di sebelah saya, baru la saya boleh manja-manja. (^__~)

Sensasi nya..,

Us together..