Thursday, April 5, 2012

banyak menambah aje, mengurangkannya takde






rumah saya ni kan penuh dgn barang yg tak guna je yang sebenarnya.
sebab tu kemas macam mane pun tetap
tak nampak kemasnya, lemari semua penuh dgn pakaian,
bukan guna lagi pun semua tu, banyak baju lama zaman tok kaduk,
biasanya korang buat cemane eh baju2 yg tak pakai tu??

nak buang ke? Nak buang kat mane?! Macam sayang pulak..
lagi2 bile tengok bajuseluar haziq masa baby dulu.
baru 3 beranak je dulu2 dah sesak lemari,
sekarang ni dah ade ziyad, mmg traffic jammed teruk ler lemari rumah ni nanti..:-)
............

5 comments:

wantie said...

Umah akak pun penuh gak ngan baju baju lama. tu la kan dok fikir, kalau kalau ada badan kebajikan yg nak. Tapi tak tau nak hantar mcm mana.

nak buang mcm sayang. mak akak ckp tak baik buang baju.

Ena said...

hehe,..


sama je kekdahnya ngan ena ni.. huhu

Ietams said...

Ena & wanti,
Mmg pening tngok kain baju byk ni kan

Liza Razak said...

kalau tak pon sis...yg mana masih elok tuh boleh jual kat blog.saya pon jual baju second hand :) at least boleh gunakan duit tu untuk keperluan lain

Ietams said...

Liza.. Cemana nak jualnya tu
mcm menarik je tuu.. :-)

Sensasi nya..,

Us together..