Wednesday, March 28, 2012

Safi Rania Gold

semua orang suka kecantikan kan..
pada orang yang baru je lepas melahirkan macam saya ni tentu nye sekali
asyik merisau diri yang dah tak berapa lawa, menarik ko memang dabomb.
sebelum ni saya tak berapa pakai pun pencuci muka,
sebab nya asyik memikir mahalnya kalau nak beli yang ini yang itu.
terasa macam tak padan aje berat isi kandungan pencuci muka tu dengan harga nya. *dasar kemut*

masa dalam sebulan lebih dok sedap kat kampung aritu,
dan di jaga baik oleh mak abah saya *uh sorganya...!*
mak saya suruh pakai pencuci mukanya.
tak lain tak bukan pencuci muka safi rania gold ni la.
dari pakai sekali terus pakai berkali-kali dan berhari hari *wink
hinggakan dah nak habis dah...hakhakhakhak..nak kena ganti gak tu

dan semalam, sekejap ke Giant untuk bershopping nak cari minyak masak cap Buruh,
tapi tah kenapa dah yilek pocik dah minyak cap buruh.
kenapa eh? dah bankrup
ke kilang minyak tu..



minyak masak cap buruh tak ade, abaikan..
trial pack Safi rania yang ade, makanya wajib dibeli. hihihihi..

ade pencuci muka, krim kecantikan dan serum.
entah ada masa entah tidak nak membelai wajah nan ayu ini


saya sebagai bakal duta safi rania gold.. hakhakhakhak ~sila muntah berbaldi-baldi...;P

terbukti  terjamin selamat dan suci serta mematuhi syariat...

ketahuilah dimana rahsia kejelitaan anda..

2 comments:

imie fatiema © said...

dah ala2 duta safi rania dah..cubalah,nnt kalau ok boleh juga nak try.usia pun 3series rasanya elok gak bertukar yg gold ni..kiranya 3series dah tahap gold jugak lerr..hehe skrg guna garnier je

Ct R Miena said...

heheheh.... announce duta yg tak leh tahan tu... tapi saper tau kn??? maybe one day... amin...

Sensasi nya..,

Us together..