Tuesday, January 3, 2012

besarnye timun itu

hambek! besar betul makcik ni potong timun.. muahaha..
tergelak besar saya masa buka polisterin ni tengok timun dikerat sebesar ni.
jemput makan semua.. mekasih ye nun tapau kan utk saya.. =)

saya happy sikit hari ni, mak saya dah discharge.
dah boleh balik rumah. tinggal abah saya je sorang kat Hospital.
nasib baik ade along dan adik saya, dorang berdua uruskan mak abah saya. Terima kasih ye long & adik.

kalau saya ade banyak cuti & sihat, boleh saya balik masakkan utk mak abah saya.. huhuhu.. *sedih*

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..