Friday, October 21, 2011

Bos Kesayangan saya...

tetiba saya mengingati anda, Taka san...
sungguhpun anda seorang workaholic dan selalu mentensionkan saya,
tapi saya tahu saya adalah staf kesayangan anda.. uhuks...*sedih
saya juga lebih suka anda jadi bos saya.
sekurang-kurangnya anda tidak memilih bulu.. tak kira tua muda staff pempuan tu..
anda menilai seseorang staff perempuan tu dari segi attitude & performance kerja.
kalau performance seseorang tu bagus, anda memang suka gile-gile orang itu.
suka anda pada seseorang staff wanita itu bukannya sebab staff itu muda atau single.
ape yg saya tengok kalau bos melayu lelaki ni.. pantang nampak yang muda,
perhatian tu adalah tertumpu lebih kepada yang muda dari yg berumur macam saya
saya sungguh tak suka orang yang sebegini.
kekadang nampak gaya orang tu dah macam alim dah..
tapi bab melayan pempuan, melebih-lebih pulak bila ade pempuan yang suka melayan. *dasar kan..

kenapa la kamu terpaksa return ke Jepun, wahai Bos ku.
tidak kah boleh anda maintain aje di Malaysia. huhuhuhu sedih tau..
sebagai tanda ingatan saya kepada anda, bos kesayangan ku...,
ku tepek kan gambar-gambar di farewell party anda, Taka-san...



mesra betul bos saya dengan saya masa farewell ni..
saya macam perasan pulak yang taka-san mcm sedih nak berpisah dengan saya.
mungkin dia terlalu menghargai saya selama ni kot.
tak pernah-pernah umur nak bergambar & bersalam dengan saya..


tetiba masa farewell party ni bersungguh² dia bergambar² dengan saya.
bersalam dengan saya sampai 3 kali..agaknya kalau dia hilas waras,
mau di peluknya saya kot.. *ahaks!
 


dari kiri saya, local bos, Taka-san (former-MD), Sammy-san (new-MD)



gambar sefamily kami ALAM Malaysia,


(version takde flash)



(version ber flash gambar dibawah)
dari kiri, ainun, saya, din (local-bos), Taka-san(former-MD), Sammy-san (New-MD), man (AM), Take-san




2 gambar ni gambar dorang berfestival tonggang wine beras..
kira macam tah hape tah dia nya adat la..


huhuhu sedih la ai Taka-san..
kalau u still ada, ai yang tua ni tak rasa tersisih tau..
u tegas & adil je sama rata. lansung tak sisih² kan orang tau.

1 comment:

pUanMaY said...

alololo sedihnya ia,,,sabo ye puan,,,moga taka-san akn trus cemerlang gemilang & t'bilang

tuk ko puan,,mga bos baru akn bes mcm ur taka-san,..

Sensasi nya..,

Us together..