Monday, May 30, 2011

Zam Zam Restaurant Shah Alam

jumaat aritu,
sekali lagi meng entertainment makan-makan bersama customer.
destinasi pilihan kami adalah ke Shah Alam
sesekali cuba ubah selera. yahh! makan makanan arab kita iyer..

yummyy! ke seksyen 9, Zam Zam Restaurant namanya.
landmark nya adalah di belakang Plaza Masalam.
kali ni, saya minta cik Ainun sebagai organizer,
super junier opis kami.. hehehehe..bagi cikgu kita ni belajar macamne nak handle event kecik macam ni.
bagus ainun, keep it up!


suasana yang menarik,
presentation yg mantap..

ha, ini lah dia Cik Single & Available office kami sekarang,
Ainun namanya.




gambar bawah ni lah
family set, nasi dihidangkan dalam satu dulang berlauk 2 ayam & 2 kambing.
uhh! sedapnya...
series sedap.Still sekarang ni terasa-rasa lagi kesedapannya.
pada saya, makan nasi dgn kambingg tu dah tak payah campur salad yang lelain,
makan nasi tu saje pun berganda dah mantop rasanye



ni lah dia sekalian tetamu yang sedang menjamu selera,
mereka betul-betul kelihatan berpuas hati.
syukur alhamdulillah.









tiba-tiba terus saya jadi monster.
dah kesedapan makan kan,
pengembangan pun terus mendadak berlaku.. hihihihi..







sebagai tanda saya betul-betul rekemen kedai makanan Arab yg terbaik pada saya ni.
ni saya ada sertakan sekali alamat & sedikit peta ke lokasi
restoran ni..,


memang sedap,

owner kedai ni memang 100% orang arab, tapi jangan risau,
tokey kedai ni pandai juga cakap melayu.
pekerja nya pun arab. cuma ade 3 orang sahaja yang melayu.
selamat mencuba pada yang nak cuba!

1 comment:

sweethOneY said...

besar gila kan zam2 ni kakk.. hihi. sy penah sekali mkn sni

Sensasi nya..,

Us together..