Wednesday, May 18, 2011

Kek untuk Hari Guru

malam tadi jam 11 baru sibuk nak buat kek.

kekunun nak buat bila anak saya si haziq tidur.
takde maknanya, mimpi je puan zuli ni, nak harap anak tidur awal.
masa tidur awal pada haziq jam 12 tgh malam.

terpaksa la melantik si haziq jadi pemerhati chef.


tadaaa...!
inilah kek cekelat bertoping coklat dan uraian manisan warna warni
saya buat khas utk pot luck sambutan Teachers Day Tadika Restu Ibu hari ni.


resepi topping cekelat yg mabeles ni saya amik resepi kak Umi. Terima kasih banyak kak.

3 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

wah sedap tu...share resipi boleh?? huhuhu

jimbam smbk87 said...

ni anak buah kat jelai dah order sebijik kek khas untuk diaorang ni

Ietams said...

tilla,
nanti kita sharekan eh..

pak long,
nanti mak lang buat kan utk anak² buah kesayangan tu eh

Sensasi nya..,

Us together..