Monday, April 4, 2011

satu tahun lahir banyak kali

bulan lepas,
saya tetiba teringin-ingin nak makan kek birthday...
jgn salah paham.. saya tidak mengandung
termimpi-mimpi tekak saya dgn kelazatan cream kek birthday.
oleh yg demikiannya,
saya cuba mengecek-ngecek en. suami tercinta,
syukur permintaan ku di luluskan.
malam esok kan nya kami tiga beranak pergi le ke area bdr puchong sane.
beli le kek...
padehal saya nak beli kek kecik, yg murah-murah je. yang belas² ringgit kalau dapat.
tapi haziq pulak yang lebihnya.
dia feeling-feeling dia punya kek birthday..
sesuka hati je pilih kek ikut selera dia.. ewahhh!
seb baik ade saiz kecik.. dan nasib baik kedai kek ni ade bagi diskaun 20% utk genting card member.
jadinya dari harge 30 lebih tu tolak le dgn diskaun. dpt le jimat sikit..~ lega



nampak bertuah ni..? bila tak di layan benor kami berdua,
buleh dia merajuk mase tu...
puncanya kami kata kek ni bukan kek birthday dia je pun.
itu pun nak lebih-lebih sentap.
jadinya, kita same2 buat2 macam potong kek birthday,
baru ler bersemangat waja bujang ni..
nasib baik minta lilin gak dari org kedai tadi.
kalau tak di beli candle.. mau berlebih-lebih sentap.








tengok?? over kan haziq.. siap tiup lilin bagai..
feeling-feling birthday boy.
asal beli kek birthday je kata birthday dia.
kalu tiap bulan beli kek birthday, takkan lahir tiap² bulan..
aje gilerr??? muahaha..


kek sedap, cuppies yang tepi tu pun sedap gak..

3 comments:

MrS. F!zA said...

hihihih..lawaklah..yelah dh kata bukankek besday mstila sentap kan..budak2 dh paham selebret besday msti ada kek..ekeke

Ietams said...

dah sinonim cenggitu kan..
layan kan aje la.hehehe

ina's said...

ko anggap je mcm tiap2 bulan gi check up masa dia dlm pewut...kan tiap2 bulan jugak

Sensasi nya..,

Us together..