Wednesday, February 23, 2011

Sana Sini Make up.. Make Up.. Make Up

sekarang ni baru saya rasa free sikit nak usik barang make up,
main conteng-conteng muka itu ini..
haziq dah besar ni, idak le dia sibuk nak ikut make up.
so, blog hasil make up muka saya sendiri sudah ber update,
nak nengok gambar muka saya
ala-ala lawa ke babomtanpa makeup, memang hazab, dah makeup ade le manis sikit
klik je kat gambo saya atas ni..
sape nak tadah muka bagi saya conteng, meh la..
free je.. janji korang leh cayer kat saya yang berpengalaman cetek ni.

3 comments:

pUanMaY said...

nak like byk kali,,,buleh ka,,,???

Ietams said...

beribu pun buleh..
meh aku tacap muka ko meh

pUanMaY said...

aku suke je,,,hik³

Sensasi nya..,

Us together..