Friday, December 3, 2010

Tak patut kau complain macam ni..

pagi tadi mase masuk toilet, nampak ade notis yang baru di tampal kat atas tong sampah dalam toilet... pada saya kan.. sama sekali kata-kata yang ada pada notis ini tidak boleh di terima dek akal kalu gambar 1st ni tak clear tulisannya, meh tengok gambar no 2 ni.. lucu pun yer juga tau.. cleaner boleh pulak komplen-komplen.. tong sampah yang ade dlm toilet cume boleh di isi dengan tisu sahaje iyer.. sebarang sampah yang lain dari tisu, di larang sama sekali without prejudice. halu aunty! dah namenye tong sampah,semua sampah tu boleh aje di buang masuk dalam tong sampah.. tak kire la bekas plastik ke, bekas makeup ke, bekas makanan ke.. boleh je semua tu di buang dalam tong sampah. keje aunty tu pun cleaner, jadi tugasnya adalah untuk cleaning. sila fahamkan bidang tugas anda itu yer, baru ikhlas dalam segala tugasan. bende kecik macam tu pun nak bising-bising sampai tampal-tampal notis.

2 comments:

Cery said...

hehehe... betul tuuu

Ietams said...

macam-macam cleaner ni..

Sensasi nya..,

Us together..