Friday, October 8, 2010

minggu-minggu yang kelam

agaknya sebab hari-hari cuaca mendung ek, mempengaruhi juga pada diri saya sendiri.. huaarghhh!!! tak bestnya ada rasa macam nihh, baik saya listkan angan-angan yang saya selalu angankan.., saya nak duit banyak-banyak.. boleh shopping² baju saya, baju & tudung mak saya, baju haziq...shopping seluar haziq, boleh bawak haziq jalan sana jalan sini... saya dah lame idamkan kan nak buat photoshoot gambar famili.. guna pro photographer pastu nak buat photoshoot kat dalam rumah, outdoor photoshoot.. tak juga dapat-dapat. dan 2 tahun dah saya mengidam, tak juga dapat. Bila lah nak dapat niii... nak hias rumah cantik-cantik, cantik..cantikkk gedebus.. tak yer dapat nak datang opis awl-awal pagi.. pun tak ye dapat-dapat duduk rumah sekarang kedatangan saya totally FAILED! tiap pagi merintih rasa mcm nak resign. tiap hari Jammed. dah bangun awal pagi pun tetap juga lambat sampai ofis.. kalu lah saya ade duit banyak, saya rasa macam nak balik kampung duduk je kat kampung rumah mak abah saya.. takde stress pun.. haziq pun enjoyy jer.. saya lagi enjoy, muahahaha bila lah..bila lah..bila lahhhh masenye akan tiba..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..