Friday, October 22, 2010

meh la berkenalan..., nak?

ehem, ehem, testing.. testing, test suara.. 1.. 2..3.. (sambil betul kan suara...) ehem.. kalau anda minat nak tau pasal cerita-cerita teknologi komputer, sistem ke..nak download cerita kartun anime jepun tu ke, korang boleh refer kat blog en. abah ni.. kelas laki ai kann.., dah ade blog dah sekaranggg... muahaha..... dah kate,.. orang teknologi kannn.. haruslah blog-blog ni kene ade... bininya suka je bile lakinye pun bz dengan blog tu. sebenarnye blog en. abah ni di wujudkan atas dasar rujukan untuk diri beliau sendiri.. tapi kalau korang sedia je nak refer, amat di alu-alukan juga.., boleh klik kat gambar bawah ni, terus je nanti korang ke blog en. abah laki, saya ini.. hehehehe.. eh dalam blog ni kan, ade juga siri kartun tau.. macam kartun Naruto tu. en. abah saya ni penggemar kartun anime jepun tu.. kalu nak donlod cerita kartun² anime tu, sila lah korang pergi blog en. abah ni.., klik je link bawah ni.., http://pchelperpitstop.blogspot.com

3 comments:

Cyda Acme said...

wahhh .. best gak nih .. since akak pon mengajar stud bab2 software hardware nih. takdelah terel sgt kan so leh arr atleast berguru ngan hasben adik nih kan :D
mekasih lah bebyk memperkenalkan blog ini ...

Ietams said...

cyda acme,
buleh kak dot..
buleh je refer.
memang kegemaran dia tu bende² cenggini

didyrose said...

fuiyooo kelas en abah mu itu...
best2

Sensasi nya..,

Us together..