Tuesday, September 28, 2010

hari yang pertama tapi kenapa mengantuk yang amat?

alhamdulillah berjaya juga melepasi hari pertama saya tidur tanpa bertemankan
anakanda tersayang, tercinta, termanja dan segala nya lah yang 'ter'.
ada 4 setengah hari lagi tinggal...
jumaat malam dah buleh peluk si manja hati dah.. ish, tak sabar nya rasa..
haziq dari petang semalam ikut mak abah saya balik kampung,
saya kena minta tolong mak abah saya jaga dalam minggu ni..
sebab chicken pox haziq tu dalam proses nak recover,
tak sampai hati saya nak antar taska walaupun dah kering² bintik² tu.
minggu lepas saya dan en. abah bergilir² amik cuti,
untuk kebaikan & elakkan sebarang masalah, terpaksa saya minta tolong mak abah saya jaga.
kebetulan pula semalam abah memang datang KL amik stock ubat kat IJN.
jadi, tidak le ketara sangat hantar haziq saya tinggalkan di kampung.
rindu! rindu! rindu dengan budak yang tengah tidur ni... sebab malam tadi susah nau nak lelapkan mata agaknya.. tu yang over ngantuk pagi ni..

2 comments:

Fara said...

waaaaaaaaa....teman kecik xder. kalau sy xboleh woooo

Cyda Acme said...

ooooh tidak .... kak dot yg dah anak 2 nih pon kalo Adli takde mmg terasa sgt2. nak2 pulak kalo time abah nyer kena outstation. biasanya kitorg akan dok umah MIL. dan tetiap mlm lah atok dia (FIL) akan pujuk adli ajak tido ngan dia. So far Adli still nak tido ngan mama lagik walaupon abah dia takde n walaupon dia mmg terlebih2 manja ngan atok dia .....

Sensasi nya..,

Us together..