Wednesday, August 25, 2010

terpaksa pakai diaper untuk elak sebarang kemungkinan akibat jammed,

kisah ni jadi mase saya bawak en. abah & haziq join buka puasa kat blue wave aritu.. muahahahaha series kalu ingat² balik kelakar giler. masa on the way nak pegi tu, paham je la kan lalulintas kat shah alam petang-petang gitu.. dah nak sama dah jammed nya dengan jammed KL. tersengguk-sengguk keter nak bergerak. haziq ni, nak tengok dia duduk senyap dlm kereta, dapat tahan beberapa saat je.. lebihnya dah melompat tergolek kesane kemari dah.. kire dah nak sampai dah mase tu, tapi sebab sengguk² perjalananan.. buleh la target lagi sengah jam sampai.. sekali si haziq cakap dia nak kencing.. Ah sudah! mane nak cari petrol pump ke toilet ke mase jammed² ni.. terus pantas ibu duduk belakang pujuk haziq pakai diaper. terpaksa suruh dia kencing dalam diaper.. muahahahaha lucu sungguh. haziq terpaksa ambik feel nak kencing tu, selesai je dia kencing siap bagitau kami, dah sudah shee shee ibu.. gambar dua bawah ni lak kami laki bini tengah tunggu haziq berak.. terpaksa bukak semua tingkap, kiri kanan atas.. muahahahaha pengsan kalau tak bagi udara masuk. budak besar berak kan, paham² je la... sekali lagi dia terpaksa berak dalam diaper. mata & muka en. abah ni dah memang tersandar betul-betul dah tu penangan buffet kat hotel.. free lak tu kan.. rugi la kalau tak belasah semua makanan. (muka tahan bau pun ye jugak tu) muahahahaha... kembang kempis tahan napas.. siap haziq berak, en. abah bawak dia ke toilet untuk sesi mencuci membersih.. budak lelaki mane leh masuk toilet pempuan kan.. so, selamat la ibunya di situ.. syukurrr..

5 comments:

peaNut said...

hihihih...mmg lucu..peanut baca pon dh senyum2 sorang ni...hihi

Rizziela said...

Lawaklah

Ietams said...

Peanut & Rizziela,
jom kita gelak sesama
hanya org yg mengalami lagi memahami.. muahahaha

Kamsiah said...

adoii ieta,ada stok diapers ke dlm keta hehe

Ietams said...

kamsiah,
memang ada stock dlm desbod tu kak
senang kalu ade emejensi..

Sensasi nya..,

Us together..