Tuesday, August 10, 2010

Selamat Menyambut Ramadhan

hari ni dah 29 sya'aban,
betapa cepatnya masa berlalu..
insya allah esok 1 ramadhan, bulan dimana saat² yang di nantikan umat islam
untuk sama-sama menjalani ibadah puasa..
aduii, syahdu pula terasa bila fikir esok kita akan mula berpuasa..
(*menahan sebak)


*gambar² adalah tiada-kena-mengena-dengan-tajuk..
gambar ni mase saya ke tropicana Rabu lepas
tengok wayang free cerita Tekken.
cerita pasal wayang free ni kejap lagi menyusul


dengan ini, saya sekeluarga mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam.
mak & abah saya., akak ucapkan selamat berpuasa..
memang best kalau dapat balik kampung puase & berbuka same²,
kalau murah rezki, insya allah..
uwaaaa!!
(tetiba rindu, syahdu.. sedihhh laaaa ** apesal dah jadi cembeng lak sekarang ni??? ~' TAK PAHAM)

3 comments:

Kamsiah said...

selamat berpuasa jugak utk ieta...
nnt amik kad kt blog akak ya

Ietams said...

selamat berpuasa kak kam,
nanti malam saya pegi rumah akak amik eh..
siang kat opis tak buleh buka blog akak.
tenet opis ni macam² di sekat

Fara said...

selamat berpuasa....

Sensasi nya..,

Us together..