Thursday, August 19, 2010

Jimbam oh Jimbam

cute je kan name jimbam tu.. ahak.! aritu la tetibe saya ter perasan salah satu gambar baru kat ruang follower saya, saya rasa macam kenal jer.. terdetik dah hati, ni macam along saya jer.. muahahahaha (gelak dulu) ape lagi terus saya klik gambarnya nak tengok dia nya link. memang betul, along saya punye blog. along saya sekarang tgh kursus peralihan. kursus untuk persediaan pencen.. askar kan dorang buleh pencen awal, sebab kan along saya dah malas nak sambung servis, dia pun redha je nak ber pencen, dalam mase 6 bulan lagi dari masa sekarang. sekarang ni dia tengah berkursus tourism. mudah² impian beliau utk menjadi bisnesman yang berjaya. Amin. jom la jenguk along saya nye blog... hijau lagi, http://zulselamat.blogspot.com/

1 comment:

atty's said...

insyallah .semoga apa yg dicita along berjaya amin .

Sensasi nya..,

Us together..