Friday, August 27, 2010

Buffet Ramadhan di Hotel Grand BlueWave Shah Alam 20/8/10

harga per person utk buffet grand BlueWave ni RM89++/person.. mahal woh, tapi pada saya mcm tak berbaloi.. harga mahal, makanan tak berapa banyak pilihan, menu dan rasa makanan adalah yang biasa-biasa aje. tempat parking pun laluan nak ke basement parking nye mengelirukan dan sempit crowded. bayaran PARKING pun flate rate, tiada spesel chop utk diskaun saya tak berapa makan pun makanan² yg ada, cuma nye makan pizza, aiskrim dan laksa penang (yg tak menepati citarasa saya) selebihnya saya jaga haziq ke sane kemari kejar mengejar dia.. lotih ibu.. saya review semula je kisah kami bebuka poser kat hotel 20hb aritu, dan buffet² kami di hotel ini adalah tajaan dari office saya. dengan ayat mudahnye makan free kami. walau pun free, tapi kami tetap rase tak puas hati tau bayar mahal² tapi tak best, buat ape kan.. hari ni kan cuti nuzul quran utk Selangor. so, saya dah siap buat auto publish dari semalam.. dok rumah mane dpt melayari internet sesangat. lagi bz dari keje kat ofis.

5 comments:

Rizziela said...

Syoknya dapat merasa berbuka kat hotel. This year saya x dapat pun :(

jimbam smbk87 said...

alhamdullillah ok gak tu dapat makan free kalau bayar lain la kan..

didyrose said...

b hr tu mkn dekat impiana hotel... ok lah b suka cuma nasi lauk tak pandang sangat tyme tuu...

Pak Shake said...

baca dari entry nie syok lagi berbuka di rumah...

wanmus said...

memang nampak macam tak berbaloi..huhu

Sensasi nya..,

Us together..