Thursday, August 26, 2010

berbuka puasa di Holiday Villa Subang 25/8/10

ramadhan buffet kat Holiday Villa RM73++/person so total per person is RM84. certified HALAL by JAKIM (takyah ragu-ragu ke HALAL lan nye) makanan adalah super banyak dan sedap. dan kerana terlampau sedap + banyak dan saya pun tak henti² makan, gambar semasa makan adalah TIDAK ADA.. hehehe gambar yang ade hanya di masa perjalanan pergi dan of coz di kala terperangkap di dalam kesesakan lalu lintas. well behaved kan si HAziq.. duduk elok sorang atas kerelaan sendiri menyarung tali pinggang di seat belakang. tahniah haziq bersifat matang & good boy. bandingkan bila datang ke 'aktifan' haziq tu.. MEMANG BERBEZA... oh yer, sebelum terlupa, Holiday Villa ni ade spesel promotion, 3 hari terakhir Ramadhan, yakni 7th September ~ 9th September harga buffet per person is RM42. diorang bagi diskaun 50% untuk 3 hari terakhir puasa. sesiapa yang berhajat, boleh la ramai² datang.. tapi mase tu dah nak dekat raya, sesiapa yang nak balik kampung beraya, tak kuasa lg der pg buka puasa kat hotel, baik balik kampung aje kan.. lagi best.. haziq ni kalau behave memang boleh di puji melangit. tapi dia ni manja melampau dgn ibu, kadang² takde angin takde ribut, boleh menangis bagai nak rak..sampai ujung simpang buleh dengar suara dia melalak.. dah macam kene dera.. padahalnya bukan kena marah pun, cuma nak mintak dukung dia bawak naik atas bilik??.. pun dia boleh buat aksi kesedihan yang terlampau. Siap berjuraian air mata & tersedu-sedu.. anak ibu..anak ibu.. dugaan betul... nak-nak bulan poser ni..

4 comments:

Fara said...

last year kitorang g holiday villa...this year xtau lagi...erk sape nk sponsor? hihihih

Ietams said...

fara,
ha pegi jangan tak pegi..
sedap makanannye.. sampai rs semua nak makan

Cyda Acme said...

dik ..
seat belt hajik tuh tarik dr atas bumbung keta tuh ker? len macham lak akak tgk ...?

Ietams said...

Cyda Acme,
a'ah utk ctr seat mmg belt dia tarik dr atas..
memang mcm lain mcm.. tapi itulah hakikatnya.. muahaha..

Sensasi nya..,

Us together..