Monday, August 2, 2010

Abah, Ibu, Haziq

Abah.., *hajik nak pegi wayang-wayang lagi *translatenya :-“haziq nak pegi tengok wayang lagi” Haziq boleh promise behave ke?? Bulehhh.. hajik promiss - - - - - - - - - Ibu tgh drive, haziq tgh duduk bersila di seat co-driver. Tiba-tiba, Ibu.., hajik isap kaki ni.. meh tengok lah.. Ibu kerling sebentar ke tepi arah kaki haziq.. “Cupcup..cup.cupppp” sound efek tu saya reka sendiri utk menunjukkkan betapa sedapnya haziq hisap ibu jari kaki nya.. haziq isap finger kaki tu minta adik ke?? ADIKK?? Nak! Nak! Ibu mampu tersengih - - - - - - - Haziq:- Ibu…, mane adik hajik? Hajik nak adik… Ibu kate dulu hajik nak adik.. Nanti adik ade kat dalam perut ibu kan.., Ibu:- Haziq nak adik eh, nanti la.. insya allah ada rezki.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Haziq; Ibu.. kenape abah tak bagi adik kat dalam perut ibu lagi?? ..GULP…!

8 comments:

Ena said...

Bijaknya haziq tu.. :D

apa tunggu lagi tu.. kesian haziq sampai kena mintak2.. hehe

Rizziela said...

pandainya Haziq

My Aulad said...

Dah tiba masanya.. untuk ada adikkk..

Ietams said...

Ena,
sampai mintak² kan..

Ietams said...

Rizziela,
bab becakap memang champion dia

Ietams said...

My Aulad,
mudah² an rezeki..

Syasmeen said...

mudah-mudahan ada rezeki lah tu insyallah

Ietams said...

Syasmeen,
Amin..

Sensasi nya..,

Us together..