Tuesday, August 17, 2010

2-3 keping photoshoot

mengah mengejar bujang sorang ni kalau berjalan. bawak dlm shopping complex pun dah banyak kali dah hilang bikin ibu & abah kering darah je haziq ni.. geram betul dengan keaktifan dia ni. tak reti takut betul lari laju-laju sampai jauh dari ibu dan abah. nak amik gambar pun dah susah bebenor. mase en. abah nak klik-klik ni pun tak sempat nak ubah setting kamera, gambar pun tak berapa cantik background nye mane yang sempat je klik **sok haziq dah besar, haziq tengok la sendiri haziq punya ke aktifan.. tak daya tau ibu & abah mengejar haziq.. kus semangat

3 comments:

Ena said...

salam..

heheh.. aktif budak lelaki biasa la tu.. tapi yg buat pening paler bila budak perempuan yg aktifnya megalahkan budak lelaki..a deihhh! camno???

Ena said...

salam..

heheh.. aktif budak lelaki biasa la tu.. tapi yg buat pening paler bila budak perempuan yg aktifnya megalahkan budak lelaki..a deihhh! camno???

Ietams said...

Ena,
cabaran ibu bekerja betul kan..

Sensasi nya..,

Us together..