Thursday, April 29, 2010

saya sudah ada

pimp myspace profile alkisah Sabtu lepas, tanpa di duga.. saya menyinggah ke butik Ariani, kat jln masjid india tu.. kes ngikut en. abah ade tugasan
dan saya juga telah berhasil mendapat kad member Ariani.. best sgt! kalau saya tak silap, ade 3 kategori cara nak apply kad member ni; ~kalo nak apply pink card sahaje, kite kene shopping at lease RM200++ ~kalo nak gold card, pun same gak term dia, kene shopping.. tapi kene la up sikit dari syarat Pink Card, kene la kite bershopping bagai nak rak. at lease RM500++ ~ha, kalau gold card tu tak berapa best lagi, buleh je nak upgrade, cuba lak dapat kan platinum card, tak susah pun syarat nye, bershopping lagi berbagai tak hengat punye.. bile dah tambah campor tolak bahagi, sekali tengok total RM2k++ , hah! sonang! terus layak dapat Kad Platinum. kan mudah sahaje syarat-syarat permohonannya.. yg penting nye brp byk jumlah duit yg kita beli. ape yg bestnya bila dah dpt kad ahli ni, kita akan dpt diskaun yer...
kalo mase tu takde sale, para ahli-ahli akan dpt la diskaun mengikut kategori kad,
bile tgh SALE pula, kite akan dpt la penambahan diskaun.
yang mane, % diskaun nye mengikut kad la kan;
pink card=5 %, gold card=10 % dan platinum card=15 %
itu saje, sekian dari saya.. peminat tegar ariani..

1 comment:

AMY said...

Salam...kamu peminat arini ya, jom singgah di blog saya, sbb sume tdg yg saya jual adalah ariani original...

Sensasi nya..,

Us together..