Tuesday, April 6, 2010

Alasan baru dia.. kite saiko dia, dia pulak saiko kan kita..

pimp myspace profile hari tu kan saya ade psycho haziq kalo dia n*n*n lagi nanti jadi Monkey kan.. malam tadi dia kene kan saya pulak.. sambil duduk saje tengok tv yg cerita tah hape-hape, macam tak de cerita je mlm tadi Haziq ~ "ibu.., ibu.., hajik nak n*n*n, hajik tak syihat, hajik sakit....." ewah..ewah.. buleh pulak dia terpikir alasan kesian la sangat cenggitu.. Saya ~ "Haziq sakit ape pulak.?." Haziq ~ "hajik syakit ni.." sambil dia selak baju, tunjuk perot... "tengok ni, perot hajik dah besar dah.. sebab tak n*n*n" Saya ~ "jangan mengade nak alasan sakit-sakit..kalo n*n*n nanti macam APA??" Haziq ~ "macam MONKEYYYYYY..." kemain lagi pandai dia cipta alasan terbaek sebab nak BF.. padehal perot dia besar tu sebab dah banyak makan so far alhamdulillah, saya start weaning dia dari 10hb March sampai la sekarang ni dia boleh bertahan. 100% susu botol dah. cuma 16hb aritu mase dia flat demam, saya bf kan dia juga.. kesian sangat bila dia minta sesangat. Mase dia demam aritu, langsung dia tanak makan maupun Susu formula. Itu je la sekali dia bf sepanjang hampir sebulan program menghentikan penyusuan ibu esklusif.

3 comments:

IbuHakimHaikal said...

huhu...ciannye Haziq..pandai minta simpati ye..comey.. ;)

Ietams said...

IbuHakimHaikal,
dia memang bernas menyediakan jawapan

atty's said...

siannya haziq...huhuhuhu.

Sensasi nya..,

Us together..