Monday, March 22, 2010

seketika di workshop, Kajang

pimp myspace profile hari minggu ni, series masa kami berlalu dgn enjoy,
sebab ape yer.. sebab en. abah lapang selapang-lapangnya
tanpa di ganggu dgn tugas-tugas ofis aka masalah-masalah server mahupun sistem yang down.
bonusnya dari kelapangan en. abah ni,
kami, yakni saya dan haziq berkeadaan yg gumbira sahaje,
sabtu, en. abah bawak kami makan ke JM Bariani USJ SS18
Ahadnye, kami ke kajang.
lepas setel di Kajang, en. abah belanja nasi kandar..
memang lazat ber krim makan org belanja ni!
kami ke kajang, sbb nak pegi kedai abg Wan (panggilan Haziq).
abg Wan ni anak nenek haziq (bbsitter haziq yg berjiran saya skrg ni)
wan ni own bisnes segala bende yg berkenaan dgn permainan Remote Control.
sesiapa yg berminat boleh je pegi kedai nya..
kat Bdr Bkt Mewah Kajang kot.. kalo tak silapla name taman tu..
saya pun tak beberapa pasti.
dalam kedai tu di sediakan litar lumba lagi..


memang enjoy la duduk situ. series terasa macam duduk dalam workshop kereta.
Wan ni siap menyediakan khidmat membaiki kerosakan.
tak kire la kereta control ke,
helikopter control ke..
pendek kata buleh je repair ape yg berkait dgn Permainan remort control la senang cerita!
harga yg di tawarkan pun amat berpatutan,
lebih rendah dari harga market. yg selalu kite beli kat kedai permainan dlm shopping complex.
kalo sape yg berminat, jgn segan bgtau saya.
kalo dgn en. abah, wan ni buleh bisnes dari pintu ke pintu je..
spesel servis la kirenye,
almaklumlah.. jiran sebelah rumah je..
dia bawa je bende-bende yg di perlukan terus ke pintu.
oh ye, en. abah punye heli skrg sudah di upgrade dari 3.5 channel ke 4 channel,
sekarang dia & haziq gigih training dgn simulator dlm laptop sebelum betul-betul
terbang di udara.

3 comments:

Anonymous said...

Slm..Apa nama kedai tu..ad no telefon dy x?

zulie mira said...

Salam.. apa nama kedai ye?

zulie mira said...

Salam.. apa nama kedai ye?

Sensasi nya..,

Us together..