Wednesday, February 3, 2010

sekitar kenduri kahwin pihak lelaki (jiran saya)

pimp myspace profile
setelah sebulan berlalu di kajang, maka tibalah masenye
kenduri menyambut menantu utk jiran saya, 30hb bersamaan dgn cuti Thaipusam lepas..
majlis nye boleh tahan meriah..
saya sempat membantu nenek pengasuh haziq
menyiapkan bunga-bunga telur pade jumaat malam tu
sungguhpun meriah jemputannye,
(dgn 7 khemah jemputan)
tiade majlis persandingan di jalankan..
pelamin yg ade pun cume utk di jadikan lokasi bergambar sahaja..
upacara di mulakan dgn silat pengantin.
yang sepeselnye,
Ahli-ahli silat ni diterajui oleh adik pengantin lelaki sendiri..
barisan keluarga pengantin lelaki.
mereka memilih warna biru turqoise sebagai warna tema mereka anak beranak cukup bekerjasama mereka sekeluarga..
dan cukup sporting, dari kecik hingga ke besar memakai kaler tema yg same..
masing-masing buat collection atr satu sama lain..
takde pon nak minta sponsor.
ape yang penting...?? KERJASAMAAA...!!

3 comments:

Ena said...

Memg betul.. sumer kijer klu ader KERJASAMA.. akan mendapat hasil yg memuaskan..
Cantek & meriah jer kenduri kawen tu kan!..

Ietams said...

Ena,
mmg setuju!
dan memang cantik & meriah

Fara said...

erm...bestnya ramai adik beradik kan? time kahwin ni meriah jer

Sensasi nya..,

Us together..