Monday, February 1, 2010

ni lah baby,..!!

pimp myspace profile kekadang haziq ni nampak dah macam 7 tahun umurnya, tapi ade juga datang time memanje-manje berlebih-lebih.. macam budak umur 5 bulan. huhuhuhu.. .. kekadang abahnye tu perli-perli ibunye "anak sape kan bu.. manje-manje... bukan ke ibu pun cenggitu juga..??!!" **huh!.. tak memasal je kene.. ni kisah suatu hari di hari-hari yg lepas.. entah! tak ingat bila dah.., pegi Giant, semata-mata nak ikut abah pegi buat keje.. di sebabkan mase tu, line internet kat rumah tersangat bagus.. sampai hilang terus connection.. oleh itu en. abah terpaksa melepak kat KFC Giant, utk gune WIFI KFC.. tak lain tak bukan adalah utk menjalankan tanggunjawap en abah kpd syarikat tercintanye.. disebabkan saya macam tak mampu nak hendel haziq sensorang, saya paksa dia baring dlm troley, selipar dia saya amik letak luar. tak dapat la kakinye melangkah luas ... hehehe layan je la gambarnye ni ha, perasan bayi comel.. dok golek² isap jari bile dah rase mcm boring dok dlm troley tu, mula la si haziq ni meronta-ronta minta lepas.. tak kene layan pon.. nangis bagai nak rak.. (sebab dah tau dia punye taktik..) sampai en. abah setel keje baru keluar kan dia dr troley.. beh kurang dlm sejam gak dia terkurung dlm troley tu.. siyan pun ade gak.. kirenye, syabas gak la kat haziq ni, nangis-nangis pun, dia boleh la juga tahan duduk dlm troley tu, utk menghargai haziq yg cemerlang jd budak baik duduk lam troley en abah belanje haziq naik moto letrik bebudak yg ade kat situ dlm sengah jam.. ape lagi..., daripade moody mcm nak tercabut troley sebelum tu, tetibe je haziq boleh balik dgn sengih kesukaan..

2 comments:

Ena said...

heh3x.. comeyy jer haziq dok lam troley tu.. Pssstt!.. lau anak dare sy yg dok lam tu kan!.. kompem jap jer.. pastuh mula la kaki nak terjah keluar.. siap jerit2 ala2 kene buli.. hu3x..
Kire haziq budak baik la kan!!..

Ietams said...

memang dia buat tektik yg pelbagai utk escape dr troley..
saya buat tak tau je,
bio kan aje lalakan yg berkumandang satu giant tu..
bile dia rase sendiri malu,
dan bila dah rase letih,
dia sendiri rehatkan diri..
kalo makin di pujuk makin menjadi dia..

Sensasi nya..,

Us together..