Wednesday, February 17, 2010

banyak cerita, tapi..

pimp myspace profile tak sempat lagi nak masukkan gambar. aktiviti kami di dungun penuh dgn kenduri & kelam kabut yg sedia ade spt selalu. ... bile dah perjalanan jauh, paham-paham je la.. ade yg di rancang tak kesempatan nak di tunai.. seb baik sesampainye kami sabtu tu kami dayakan terus petang tu pergi ke tepi pantai pekene ikan celup tepung & segala bende yg di celup tepung. e.g. sotong, kepok, fish ball & etc... etc... dan yg paling penting air spesel yakni air jagung. rasenye ade kat pantai timo je kot.. air jagung tu bukan air jagung yg pakai kordial tu tau.. air jagung spesel ni yg menggunekan campuran ais kisar+susu+jagung manis dlm tin (yg biase di campor ke dlm ABC & apam balik tu) kami bertolak dari KL, jumaat mlm pukul 2 pg, selamat sampai dungun jam 7pg. kami pulang ke KL hari selasa jam 5.20pg sampai KL tepat jam 10pg. yg paling best, perjalanan Dungun-KL semalam, saya langsung tak tidur. jadi radio en. abah. mmg series, radio kereta pun tak pasang sepanjang perjalanan semalam.. leka mulut saya pot-pet, pot-pet tah hape² menyembang. haziq nyenyak tido kat seat blkg, itu yg saya kurang serik sikit travel jejauh smlm.

2 comments:

Fara said...

mmg letih balik kg kan...tp klu tak balik jiwa ni meruntun plak..

Ena said...

klu perjalanan x lamer memg best jer kan.. lg pulak klu banyak nau menyinggah.. he3hx..

Sensasi nya..,

Us together..