Wednesday, December 16, 2009

nak cakap sikit..

pimp myspace profile ade jenguk FB tadi.. tengok sane sini, tengok updet status org, terase nak updet status sendiri makanye, terus tulis status "BOSAN" utk status sendiri. pastu nampak ade sorang umat tu, kawan lama. bile nampak dia meng komen kat status salah sorang kawan saya, terus rase macam elegiknye mate nengok kan mcm menyampah je tengok kawan lupa daratan mcm tu. sebabs saya mase dulu agak kamceng gak la dgn budak tu.. almaklumla.. pernah satu bilik, punca saya rase tak best kat dia ni sejak sekali mase dulu terjumpa lam friendster, dgn excited nya saya add dia jadi kawan, di Ignorenye.. saya tulis mesej, kira mcm mengenal kan diri la.. punye le susah dia nak accept.. 2-3 kali gak add as a friend, di rijeknye. last2 dia accept, tapi tak ber keep in touch pon.. bertegor sape pun idak. mungkin dia dah lupe ingatan kat saye kot. dari situ dah nampak macam poyo. uwek! macam bestt jer!!

3 comments:

Alin Kay said...

Aku dapat raserkan bukan aku orgnyer...aku x sebilik ngan ko...panaz......

Ietams said...

alin kay,
kuwang..kuwang..kuanggg

didyrose said...

sepa tu aar..... kuang kuang kuang

Sensasi nya..,

Us together..