Wednesday, December 30, 2009

Menannn Dossss...

pimp myspace profile
awal bulan 12 aritu, 2 minggu selepas raya haji,
abah haziq dgn besar hati nye bawa kami makan ke Nando's IOI Puchong.
lepas balik kerja, zass terus ke IOI..
belanja makan-makan ber sempena projek en. abah jalann gitu
kire mcm hati nye manyak hepi,
en. abah serahkan kepada saya utk buat pilihan nak makan kat mane,
malas nak pk banyak, cume IOI jela tpt yg berdekatan & lebih kurang happening juga kedai makannye.
satu set extra hot peri-peri utk en. abah,
satu set mild peri-peri utk saya.
saya macam biase la .. sepinggan bahgi dua dgn mr Haziq.
Saya dah serik nak mkn nando's yg hot peri-peri maupun extra hot peri-peri.
pernah suatu ketika dulu saya makan yg hot-hot ni,
keluar je dari kedai nye, tak lengah..
berlari ke toilet.. bom kebabomm sakit perot... huhuhu serikkk..

2 comments:

Ena said...

he3x.. ciannyer.. x tahan pedas upernyer...

My Aulad said...

sama la ita. k.ita pon ada pengalaman yang serupa....

Sensasi nya..,

Us together..