Monday, December 21, 2009

alahai tadi..,

pimp myspace profile tengahri tadi saya ke TMPoint serdang.. seberang jalan dgn KTM serdangtu letaknye, series lame melangut kat dlm tm point tu menunggu giliran. start dok nunggu situ dari jam 1 ptg, nombo kene panggey kul 3.30ptg. lame nye kan.. huwa..huwa..huwa.. rasa mcm naik kebas segala, bile duduk dan berdiri lama cenggitu. tapi kan saya nak komen siket la pade staf² frontdesk ni.. cuba la tunjukkan ramah mesra & budi bahase.. dan yg paling di minta sesangat.. murahkanlah senyuman anda.. sejuk sikit hati pelanggan bila nak berurusan. bukan ape tau.. meh saya cerita sikit kejadian yg berlaku depan mata saya tadi, sebelum turn saya, ade satu couple iranian.. nak berurusan utk penukaran nama akaun internet. kawan tu speaking english dgn penuh pekerti dgn cik kaunter tm point tu.. tapi si cik kaunter tm point tu.. alahai.. minta maaf kata la yer.. speaking nye ala-ala je, tapi dia punye confident level, perghhhh! yang sadisnye, cik kaunter tu sembor kaw-kaw couple iranian tu.. pade pengamatan saya, cik kaunter tu tak menjawap lansung soalan si foreigner tu, (kot tak paham ape yg iranian tu cuba soalkan.. hehehe mane tau kan..) lagi di bambu nye foreigner tu ada la.. suara cik kaunter tu pulak kemain lantangnye.. kesian couple foreigner tu.. komfem budi bahase org kite kene label pangkah tak bagus kat dorang si foreigner.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..