Monday, October 26, 2009

transform?? @ transformer??

pimp myspace profile saya berada di dalam "monday bluesss"... oleh itu, segala mak nenek gambo yg buleh buat saya syok & teruja sendiri juga perasan cantek sekejap dgn gigihnye saye loading ke blog terchenta katenye.. layan je la tengok muke guwe yg di belah kiri tu dgn takde bende sebutir pun tertepek dan bertukar ke pada muke yg tertepek segala bende. hasil tangan sendiri berkat bimbingan cikgu eyra rizal.. sok-sok dah cukup bahan, komfem ai melaram.. (*kalo rajin..) cikgu eyra..., bile buleh nak proces segala bende..? ai berkobar-kobar yuuuu!

10 comments:

mila80 said...

cantekkk.... ko make up sendiri tuh? cantekkk... terpegun kejap aku.. hehehhe... puji lagi nih.. cantekkk...

ina's said...

cantek la cik puan.. NATURAL pun ko cantik :p

Kamsiah said...

fulamak...mcm anak dara le...

Ietams said...

mila,
buat sendiri, tapi step by step ikut cikgu..
kalo agak gabra tanye cikgu..
bulu mate tangan cikgu
pendek kate, kalo cikgu tak de.. memang hancus la mekap den.. hihihi

Ietams said...

ina's,
mekaseh puan..
tak terkata dgn perkataan keterharuan ku..

Ietams said...

kamsiah,
ops! lek.. rilek kak..
ai tetap org yg same..
totap ibu haziq.. hehehe

mila80 said...

belajar kat mana ni ita? cantekk ar.. upload la banyak sikit gambar nya..tak puas tengok la... lagi 1, nakk tanya.. kening ko tu ko ejas ngan celak atau ko cukur? cantekk arr...

Ietams said...

mila,
aku belaja dgn eyrarizal.com
kening tu cikgu ejas dgn ape tah name celak nye tu..
aku tak cukur pon
kalo ko minat, leh je ping eyra tu utk bajar mekap
very frendly itu cikgu

mila80 said...

cam menarik jer nih.. baper yuran yg dikenakan? lokasi kat mana?

Eyra said...

hahaha.. sila2 copy... brg dah smpai kat tgn eyra.... nanti insyallah if org cukup for the class, kite meet ok.. eyra bg sticks kat u... =)

macih pomote!! dpt komisyen... =P heheh


www.eyrarizal.com

Sensasi nya..,

Us together..