Friday, October 30, 2009

promote..promote..promosi

pimp myspace profile khas utk kekawan yg menanye ehh.. terutama pd puan Mila; kalo korang ingin belajar utk kelihatan cantik kebabom macam gambar dorang-dorang yg kat gambar bawah ni,
manis seperti suzie ini kah?

ayu seperti awin..?,
atau anggun seperti elly;??

menggoda seperti kak elly...??;
memukau seperti kak ku ini???;
buleh je join kelas cikgu mekap saya ni,
7hb Nov ni dia ade buat kelas kat Equin park..,
15hb Nov lak dia buat kat seremban. tak rugi korang.. series best & baguihh..
kelas start dari kul 10pg sampai kul 5.
memang ilmu yg diberikan amat mudah difahami.
dan yg paling penting cikgunye sempoi habes,
jangan risau, make upnye terbaik!!!,
cikgunye dah berpengalaman memake up kan muka-muka selebriti..
kalo idak takkan ler buleh dpt title make up artis, ye dak??!!
kalo korang jengah kejap dianye web, korang leh tengok hasil make up cik eyra ni kat
gallery dia., series cantek hasil make up nye., (berapa byk puji daaa..)
**takpe...takpe.. bende yg baik harus di war-warkan.. sharing tu kan is caringg
sungguhpun umornye muda belia lg, tapiii..
tangannye mcm org berpengalaman berpuloh tahun kooo..
rega kelas ni murah je korang.., RM150 jer..
nanti korang dpt free doorgift
cepat..cepat.. kalo nak, baik ngkorang cepat² register kelas yg 7hb ni..
lambat nanti.., rugi terlepas.

3 comments:

minna minna said...

tingin aku nak join kelas² cenggini tp kekdahnya aku ni, kalu x lawo tu..mekap berkilo² pun ttp x lawo..huhuhu

Ietams said...

maya,
ye ye ah je ko ni maya..
kalo cukup bahan & kene gaya,
kalah artis lawa nye weh

Anonymous said...

Algomomop Brian Cushing Jersey
Joe Flacco Jersey
Owen Daniels Youth Jersey
toiltChielp

Sensasi nya..,

Us together..