Wednesday, October 7, 2009

Pergi Ma*is semalam..

pimp myspace profile semalam kan saya pegi Ma*is Taman Segar, nak uruskan line termination Jepun saya, sejak dia dah promoted MD, segala bende adalah di bawah tajaan singapor opish, termasuk le no tipunnye, no singapor.. (susah saye nak tipon dia kalo ade masalah, bil tepon ai melambung gile weh, call no. singapore! nak kene mintak subsidi claim opish ni.. Cek din,, plzzz approved kan, can ah???) oleh yang demikian, dengan mengharung cuaca yg panas, tambah lagi ai puase semalam.. uh! dogaan..doga annnn, pergi ke Ma*is Taman Segar, utk menjayakan misi men terminet lain. Sekali den masuk..., Mak AIIHHH!!!?? gile ramai orang.. penuh dengan kaum org kulit putih Mesia yg tak mandi pagi... pastu havoc nye Ya ampunnnnn,!! Dah sebijik macam pasar la pulak Ma*is Centre ni.. dah le tu, bau hasyemmmm..(cam biase la kan bau dorang yg tak mandi) kembang kempis ai menahan hidung.. Saya peratikan sorang-sorang.. dorang je yang mulut tak reti senyap.. tot tet tot tet bercakap, org yg kaler kurang gelap & agak gelap semua nye senyap, tak terbuka pun mulut. (walaupun ade satu dua je kami-kami dlm kelompok dorang) fuhhhh dugaan sungguh, bile turn saya sampai.. selambe pula mulut guwe cakap kat staff tu, "bising ek kat sini".. jawapnye, "a'ah sini memang bising" muke macam muke dah lali.. mesti rase tertekan gak kan kalo hari-hari macam tu.. kalo saye, mesti rase macam serabut kepala je kalo bising cam pasar dlm tempat kecik cenggitu.

4 comments:

Syasmeen said...

slmt hr raya ieta....ieta duk puchong kan? weekend nih ada p mana2 ker ingat nak p beraya kat umah leh ker kebetulan meen ada open house kat area puchong tuh...

atty's said...

kalo kty bau masham tu ..mest loya..

Ietams said...

syasmeen,
selamat hari raya kak meen,
wiken ni takde kat rumah ler kak..
beraya ke semban

Ietams said...

atty's,
memang lebih dr loya kak.. menahan je la hidung..

Sensasi nya..,

Us together..