Sunday, September 13, 2009

Untuk Saya,

pimp myspace profile
hepi besday to me..
hepi besday to me..
hepi hari tambah umooo
oh sudah tua...
sudah 29 tawun oh... rasa mcm baru je naik 18 aritu, apesal sekejap beno umo
dah nak ujung 20 an...
huhuhu,
tepat jam 12 mlm td
mak, along n famili & adik saya tipon pakai ramai-ramai nyanyi lagu hepi besday... terharuuu gilerzzzz, muahahaha..
en. abah lak kene keje malam tu, pade awlnye sedih gak.. ingat leh spend mase chit chat itu ini, sekali kul 12++ dia siap-siap nak pi ofish, dengan tetibe je leleh air mate mutiara den (sedih le kunun nye tuu..,) tapi mase tu en. abah tak tau pon I jadi ratu air mate kejap, ala.. mcm dalam drama laa.. pompuan lari kat dapo senyap-senyap nangis tanpa pengetahuan si lelakinya...
hihihihi pengaruh drama & novel betul.. ni le bahane nye banyak nau baca novel
**ups! melencong..!!
kul 1pagi gitu en abah call dr opis.. ngehh..ngehh.. ceria hati I mcm cerianye bulan dah.. jadi nye,
mekaseh en. abah.. muah! muah for you.. hihihi
dan yang paling best en. abah sedia dgn rela hatinye belikan mikrowave
untuk saya isterinye yg comey di mate nya.. sempena besday saya yg ke 29 ini
terima kasih bang, nanti akan I masak kan macam-macam untuk mu yer..
dalam kul 12 tepat tengahri td cino senQ datang hanto.. hihihi very d excited yuuu..
malam ni kot I cube rasmi kan, itupon kalo aura rajin mai, kalo malas yg mai, alamatnye pagi esok la I rasmikan... untuk panaskan lauk pauk makan sahor.. kui..kui..kui..

4 comments:

minna minna said...

selamat ari lahir
semoga dipnjangkan umur
dimurahkan rezeki
bhgia disamping insan² yg tersayang

nice la itew microwave...

Fara said...

hepi besday...
umo dh bertambah...ahli kuarge bila nk tambah? huhuhu soklan cepu gangsa.

Alin Kay said...

Happy birthday 2 u semoga diberikan kesihatan yg baik dan keluarga yg bahagia dan ekonomi yg kukuh....amin

didyrose said...

eppy befday yer....
celebrate kat umah baru....
raya pun kat umah baru kan...
eee best nya

tuptup yg paling best sekali dapat microwave tu.... uuuu iloikessss

Sensasi nya..,

Us together..