Monday, September 28, 2009

Raya 2009

pimp myspace profile saya baru selamat sampai di rumah sendiri, tepat pukul 1.06min pagi. gerak dari jelai tadi kul 11 mlm sejurus selepas cerita HellBoy 2. reason balik lewat utk elak kesesakan lalu lintas.. esok kan dah mula kerja, dan tentu jalan raya sesak & padat. seminggu bercuti raya di kampung, serius membizi aktiviti. di pihak kuarga suami , membizi kenduri kawen sepupu, pade pihak kuarga saya pula, serius membizi meronda, tiap hari berjalan raya, negri sembilan, balik johor, pegi pahang, negri sembilan semula.. oleh itunye sila lah tatapi serentetan gambar kami di pagi raya yg dah seminggu berlalu, gambar sefamili kuarga in law saya, yang takde cume kuarga abg yg sulong, famili en. abah same macam saya, 3 lelaki 1 pompuan. Suami saya adalah yang bongsu, jadi saya menjadi orang yg paling muda di antara beras biras.. hehehe
ni gambar kak ipa saya bersama husbennye, biras laki saya ni kire geng saya gak.. pagi raya tak leh pegi dgn nasi minyak bagai.. hahaha, sudahnye kami layan tupat palas cecah seronding. jadi la...
ambil gambar secara suka suki, mak mertua saya memang suka ajak saya kalo bab-bab bergambo ni,
candid dari kami, mahal tuuuu! jelingan my teruna.. keluarga saya bersama mak mertua.. haziq & abah yg sedondon.. gambar kami bertiga di pagi raya 2009, masih lagi bertiga.. bila nak berempat ek,
soklan glemer most wanted yang akan di tanya setiap kali kami pegi beraya...
banyak lagi topik nak cerita, sok-sok la kalo sempat ai tepek..

2 comments:

Alin Kay said...

Selamat Hari Raya...nanti kitorang dtg rayer k

Ietams said...

selamat ari raya lin,
skrg rumah mane?
nak pegi raya rumah mane ni..

Sensasi nya..,

Us together..