Thursday, September 3, 2009

Masak apa hari ni ek

pimp myspace profile hari ni dah 13 Ramadhan kan.. huhuhu kejap je masa berlalu. Dedulu mase saya kecik-kecik punye la lama saya rasa.. tiap hari siang je dok pikir dalam hati.. "bila lah nak raya ni.. bila la nak abes poser.." saya memang agak lembik mase kecik-kecik dulu.. series melepek tak leh nak buat ape kalo poser. Dan juga mudah demam. Antibodi kureng la.. sbbnye saya tak suka makan..tu info yg saya dapat dari mak saya tentang saya. Seb baik bila dah jadi ibu orang nih, antibodi & tenaga alhamdulillah champion.. petang ni saya rasa mcm nak masak lemak ciliapi daging la.. pastu tambah rebong.. perghhh! nyamannnn..., kuih lak target nak gentel cek mek molek... huhuhuhu... sedapnye.. opss..! tak buleh taip & imagine banyak-banyak.. mahkruh lak poser saya kang.

**pic taken from Kak Liza. Tq!

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..