Wednesday, July 22, 2009

mari menulis..

pimp myspace profile ibu, meh..meh.. tulih.. ha.. bersemangat dia tunjuk kan homework dia.. seronok gak tengok haziq rajin membaca & menulis sekarang ni. sejak duduk dgn bbsitter yg baru, semangat berdikari nya terserlah. segala benda nak urus sendiri. tapiNYA, Waktu pepagi tetap manja melebih dgn ibunya. ayat paling best masa kini, bile tanye.. Saya: "Nama sape?" Haziq: "Baby" Saya: "tah saper yg panggil dia tu baby.. memandai je gelar diri sendiri Baby. Perasan!" Haziq: "Baby la nih" ~sambil tunjuk diri sendiri & sengih²" Saya: "Baby nama ape" Haziq: "Ajad" Saya: "Aizat ape?" Haziq: "Ajad Hajik" Saya: "Aizat Haziq bin ape?" Haziq: "Ajad Hajik Bin As yoi" muahahahahahaha comey betui kalo dengar.. Saya: "Nama Ibu ape?" Haziq: "Lita" ** zu nye ilang.. lita je tinggal, tak kesah la.. janji dia tau gak nama ibunya.

7 comments:

Fara said...

hihihihihi....comel nyer haziq!!!
dah pandai sebut nama ibu n ayah yer.

Ietams said...

fara,
a'ah buleh

mila80 said...

lama betul aku tak nengok blog kengkawan & tak update blog sendiri... wah! bestnya haziq dah pandai sebut nama sendiri & nama ibu abah.. ita, tak kesah plak haziq dok ngan pengasuh baru?

Ietams said...

mila,
dia dah boleh sebut nama skrg..
2 bulan gak baru dia okey.
meragam pepagi. menangis kalo tinggal masa hantar.
sekarang dah okey.Dah ramai kekawan. Dia dah seronok

Kamsiah said...

harap2 rajin menulis,membaca..smp besar la ya ziq...

Ietams said...

kamsiah,
mekaseh aunty

didyrose said...

geram tul ngan haziq ni....
alhamdullillah budak bijak...
jangkit kat awin yer abang haziq....

awin kalu conteng dinding koyak buku bole lah itu cikgu boleh kasi A+ lagiii

Sensasi nya..,

Us together..