Wednesday, May 13, 2009

kat luar lain, kat dalam lagi lain

pimp myspace profile nak tau ape dianye yg lain luar lain di dalam?? hari ni, sejak lunch hour tadi opis ni tetibe bagi tekanan kat kami se opis. Kat luar tu hujan memang selebat-lebatnya. kebiasaannye kalo kat luar hujan lebat, sure org lain yg bekerja dlm pejabat akan rasa kesejukan yg amat. ape taknye, Sejuk ekon ofis gabung lak dgn sejuk ujan. Menggigil gak la kan. Tapi, ape yang berlaku pada kami kat opis ni amatlah berlainan sekali situasinya... Ggrr..... hangen je! Panas wehh.. turun ke surau td baru rasa nyaman kesejukan. Puncenye tetibe lak compressor rosak. dari kul 1 td sampai skrg tak betul lagi.. Sungguh tak selesa.. Panassss! Haba tak keluar. hellllppp..! hellllpppp...! kompem 5.30 terus cabut ni. Tak koser la nak hadap semua-semua ni dlm keadaan yg tak selesa..

3 comments:

atty's said...

ari ni ujan mmg lebat,

didyrose said...

hohoho
b nda kerja td
so masa hujan lebat td gerun jugak lah... angin punya lah kuat...
awin n yaya tak ketentuan mana b pegi laju jer follow
sampai awin tekepit/tersepit separu jari nya(4 jari) yang comel itu di pintu yang di tiup dek angin
melalak jugak lah dia
nasib baik tak cedera...

Ietams said...

k.ty,
memang lebat

Didy,
bestnye cutii..
yaya tak ape2 ke bi? alahai kesiannya.. tersepit pula jari anak dara tu. Series sakit tu kan..

Sensasi nya..,

Us together..