Monday, May 25, 2009

The Best Cooker Hob & Hoods??

pimp myspace profile sekarang saya tgh menanam ilmu di dada.. tugas mencari maklumat yg mane bagus dan yg mane affordable, so tugasan pertama saya skrg ni,.. mencari brand ape yg bagus & tak bagus utk dapo masak memasak yg paling penting bersesuaian dgn poket kami yg secotet ini.. kekawan yg ada guna, leh tak bagi pendapat ke takpun cerita pengalaman setelah menggunakan ke.. sekurang²nye leh share-share.. dgn saya yg zero knowledge ni. yg saya tengok kat tenet ni, ~Brand Fujioh (Mahey beno tp suit utk asian cooking) ~Rinnai (brand jepun gak, kira kualiti nye superb gak) ~Tiscali (suit utk heavy duty, byk gak M'sian users) ~Fagor (recommended by s'prean) elba ke.. electrolux ke tak sure.. tak byk dpt komen psl brand ni kat tenet.

5 comments:

shibam.blogspot.com said...

brand mistral adalah bagus sebab digunakan oleh akak, sangat affordable dan designnya cantik, percayalahhhhhhhhh

minna minna said...

aku baru nak suges kat ko supaya tnya shibam...c betapa pantas nya dia dlm bab2 ni..hahahahah

Syasmeen said...

rubine x elok ek...kakak meen guna fagor elok gak

Ietams said...

Shibam,
ha.. ade gak tengok aritu.. mistral cantek & rege berpatutan
tq kak

minna,
bagus gak biras blogger gak kan.. leh tanye², kejap je

Meen,
ade gak dpt feeback psl rubine ni tak brp elok.. fagor dpt feedback okey gak. tenkiuuu sis!

atty's said...

ingat nak tuko gak dpr baru...heheheh

Sensasi nya..,

Us together..