Tuesday, March 17, 2009

tag besday's dream dari Meen

pimp myspace profile datangnye dari Pn Meen kite yer, meen nak saya list kan impian besday saya... The rules : 1) Make a list of what u want on your birthday 2) The list should be 10 numbers 3) Post the image of this award to your posting 4) Give it to 10 frens of yourshere are my 10 wishlists: oleh itu, masa besday saya sok...; 1) nak jadi keras hati sikit 2) nak jadi lebih penyabar 3) nak jadi kurang sensitif dgn en. Abah (sikit sebanyak mesti mention name suami kan.. biase lah! pompuann..) 4) nak en. Abah ingat psl besday saya. macam dulu² sentiasa full of suprise. sekarang?? kene remind byk kali pulak. malas je nak cakap² macam ketagihan jer. Attention pade En. Abah!! sila ambil perhatian posting yg ini yerr!! 5) saye nye besday bulan poser tahun ni, rasenye en. abah so-so je la kot ingat mcm thn lepas. :( 6) malas la nak fikir sgt psl besday whishlist.. rasa mcm dah tak best jer.. makin dekat birthday makin naik umurnye.. dgn kate lain, makin TUO! Meen, sorry la saye jawab tag dgn emosi terganggu. Jadinye jawapan banyak yg emosi.. Sok dah tak emosi, kompem rasa jawapan ni semua tah hape-hape punye jawapan.. kuikuikui.. see? emosi-emosi pun leh gelak.

1 comment:

didyrose said...

aduh en abah bini ngko ni buat kelakar dalm blog dier. untuk ibu zulie plak hukhuk uwwaaaaa kita serupa , rasanya nye lah apa kata kita adakan hari boikat untuk sang suami ni. yang ibu2 ke mummy2 ke jom berpesta kat luar. dr pagi sampai jauh malam uish penat tu, tengok suami ni larat ke mengemas, masak, n jg anak 2 . sanggup ke idak dorang ek...hihihihi

Sensasi nya..,

Us together..