Tuesday, March 24, 2009

minggu kebengongwan + Bz

pimp myspace profile minggu ni minggu akaun, sebab tu saya tak apply cuti extra. Lepas maghrib jumaat minggu lepas kami terus bergerak dari rumah ke kampung en. Abah di dungun nu. Ade hal yg nak di bincangkan mereka sekuarga. Di samping abang no 2 en. Abah buat kenduri tahlil. Walau penatnye masih terasa. Tapi memandangkan status ku ini bergelar -->> Pn. Isteri, Pekerja yg rajin *muahahaha, Ibu yg Superb *:P, Ku daya kan jua mengenepikan segala kepenatan, makanye..kebengong-bengong aka blurr la sudahnye sekarang ini. tambah lagi minggu depan dah nak cuti-cuti semesia lagi. Kot minggu ni pun minta cuti, ngamuk laks Jopun den tu ha! kekunun nak updet bagai tatkala malam, tak de maknenye.. ZZZZZZ cukup time. sedar² dah subuh. PENATTTTTTT

3 comments:

sharamli said...

naseb baek sub0h da sedar..kal0 z0h0r......hu3

ummul aqeem said...

akak tambah lagik kebizian awak ek.. ada tag lagik! hehe:)

Fara said...

wah sempat lg nak bercuti semasia...:) mmg pekerja yg bagus la Pn ieta ni, hihihi

Sensasi nya..,

Us together..