Monday, March 2, 2009

Gatal!

pimp myspace profile bile ngantuk sesangat, saya pun buat aktivitii yang amat sengal.. hohoho, jenguk ke blog CPM ni.. bile nampak dia buat make over yg cantik, teringin lak nak membuatnye.. jadi la kan,dlm pada ber gatal tangan leh gak ilangkan ngantuk. hohoho, macam hantu lagaknye dah.. nampak sgt tangan ku itu tiada bakat utk bermekap bagai.. haipp!! sila jangan gelak yer..

7 comments:

Cik Anie said...

ok la..lawa aper.. ader bakat jadi jurumekup ni..:)

Ietams said...

hahahaha..
lawak lak rasenye..
mcm salah je stetmen tu cik anie..

my heart said...

yelah cik zulie..nampak lain dr yg lain apa..........

minna minna said...

terperanjat ler aku zulie; tp ok la..nmpak la lain dr kebiasaannya..

Kamsiah said...

ieta ttp cantik walau apa jua keadaan...

didyrose said...

owh nak bb tunjuk gambar kita masa kat ampangan ker. adeq pakai baju belang2 sambil mengurai rambut mu yang panjang dan oles bibir mu berkaler coklat ... seksi banget u

Ietams said...

kak kam,
time kaseh, AMin..

didy,
syttt! dediam sudah...huhuhu malu guwe

Sensasi nya..,

Us together..