Tuesday, February 10, 2009

layan sebentar

pimp myspace profile kami check in genting dr sabtu tengahari check out ahad tgahri gak. Puas & relax gitu.. Mujur ke genting mase tu, Kalo stay kat rumah broadband celcom mmg yilek coveragenye. Dok kat genting tenet connection amatlah bagus, dapatla en. Abah buat kojenye. En. abah kene hendel celcom nye part, yg line tenet mengok ni lah abah kone solve kan... tinggalkan je la part kerja en abah yg tiada kesudahan tu, kita layan dulu Mr Haziq the Dreamz, haa terer betul haziq tawan singa rimau sekalian.. mase kat puncak genting tu sempat gak kami layan short performance ahli silap mata the Dreamz ni. samping tu Dapat gak tengok pesembahan dr org mongolia ni..
tamatla percutian yg sengkat kami di genting.. Ahad malam lak kami dpt call dr Tok wan, info tok ki haziq masuk spital.. jadinye esok kami pi spital jempol tengok tok ki haziq..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..