Tuesday, February 3, 2009

Bonda Aqeem & Award

pimp myspace profile syukran utk bondaaqeem, di atas penghargaan serta ingatan utk tulisan saya dalam dunia blogger.. lenkali bagi lagi yek! hikhikhik.. (ayat bodek baekk punye) terima kaseh yerk, seronok gak bile org leh enjoy bace ape yg saye bebel sensorang juga sudi bace kesah yg saya share-share. oleh itu, saya nak panjangkan award ni utk kekawan sekelian, iaitu ;
  1. Kak Iezhan
  2. Sub
  3. Fara
  4. kak Kam (byk share resipi/lauk pauk yg cukup menyelerakan)
  5. kak Ras (tulisannye byk mendewasakan pemikiran saya bile membaca)

sudi-sudi terima yer..

5 comments:

Kamsiah said...

ieta,akak ni termasuk dlm list giler2 ya...malunya..dah tua2 pun giler2 lagi..

ras-adieza said...

alhamdulillah siapa yang baca blog akan cepat dewasa...ye ker...dewasa...hehehe thanks sebab mengiktirafkan sebegitu. nanti akak tepek kan yer...

Ietams said...

kak kam, giler best..
takyah malu-malu der. okey jerr

kak ras,
ye sememangnye..
silakan

Fara said...

huhuuhu....tq ye:) dgn besar ati sy amik ye.

Ietams said...

fara,
sila.. sila.. jgn memalu

Sensasi nya..,

Us together..