Thursday, January 29, 2009

raya cine cuti 4 hari kan

pimp myspace profile cuti raya cine saya, suami tercinta & anakanda bucuk-bucuk intan payung haziq tak balik kampung memana mahupun coti-coti semesia.. (oh kenapa malas+menyampah nak tengok blog tetibe datang niih) tumpang iklan kejap! Cube tengok gambar ni.. agak-agak kan yg mane satu ank sedara yg mane satu mak sedara? hahahaha bagi la i perasanan muda sekejapan.. tapi hari ahad ade majlis tunang kazen suamiku.. azizah ke aziza ke tah ler, tak tau lak name penuh nye. Dengar panggey-panggey name ziza. yg kompem nye saya leh sahkan pangkat dia dgn anak buah/sedara dgn panggilan mok ja.. kirenye mak sedara sepupu kat haziq la.. arggghhhh!! malasnye nak hapdet.... :< cerita selanjutnye nanti-nati saya try publishkan eh mood tak mari ni weh

4 comments:

Cik Anie said...

hi cik eita.. naper malas bebenor ne...hihihi..

Ietams said...

memang malas yg amat. naper tah!

Kamsiah said...

ala,mak dara pun still cute ngalahkan anak dara..

Ietams said...

mekaseh banyak memperasankan diri saya kak kam

Sensasi nya..,

Us together..