Sunday, January 18, 2009

perjumpaan kawan lama

pimp myspace profile sabtu lepas saya join pra Re-U sekolah saya, walaupun tak berapa ramai yg datang, tapi kire okey la juga. Dari lansung takde kehadiran. saya dah berjanji dgn Pn Sub, datang sama-sama seiring sejalan la kirenye ke titiwangsa ni.. tapi saya kelewatan juga.. org seremban yg jauh dah dulu sampai ke tempat pertemuan. saya yg dok sejengkal KL ni punye la lambat. Ampun Puan Sri.. Mase sub bagi tau dia dah sampai kat Shell(tpt pertemuan) kami dah nak keluar dari rumah, tetibe hero kesayangan saya bagitau, "bu..,bu.., uk! uk!" alahaii.. paham je la budak kecik, mase nak 'mencuci', dia nak main air pulak.. dgn tanak kuar bilik airnya la.., pastu lari sana lari sini la, susahnye nak sarungkan diaper... tu semua la tuh! gitu gini, dekat sejam gak buat kan Puan Sri menunggu.. bersalah sangat! kebetulan puan sri Maya pun follow, so kami berkonvoi bertiga kereta la ke Restoren Nelayan, Titiwangsa. Makanan dia SUPERB woh! lepas makan terus saya hilang kata². chef dia masak ikhlas gaknye, kenyang & puas lepas makan. Alhamdulillah. ni la puan sri sekuarga.. mase ni dorang² ade yg tak sampai lagi. ha.. yang ni dorang ade yg dah datang, fara sekuarga & pengantin baru si munirah & husband.. puan sub dah cargas dah snap gamba sana sini.. nanti tengok kat blog dia la, kot dia dah updet.. saya ni macam kekurangan mood la.. mcm dah ter zip pulak mulut.. malu ke sibuk ngap??! (sebuk makan! tak dulik dah kiri kanan)
ni la gamba hero saya,
tahniah utk haziq, dia mmg well behave mase tu... pandai dia dengar pesanan ibu & abah,
caiyanngg anak ibu

2 comments:

ina's said...

zulie,dimanakah gambor gediks aku???

Ietams said...

tungguuu!

Sensasi nya..,

Us together..