Tuesday, January 13, 2009

kelakarnye..

pimp myspace profile
aritu lepas dah amik road tax & insurans kat maluri. saya dgn penuh keterujaan nye terus menuju ke pejabat pos. Siti (PIC) tu suh saya pegi terus ke pejabat pos uruskan hal rebate. buleh tahan lama gak saya dok nunggu penuh sabar.. ade lagi 20++ org sebelom giliran saya sampai, seb baik pegi pej. pos yg dalam shopping complex. Buhsan menunggu kat dalam, terus pusing sane sini cuci mata. Jasko kan tgh sale skrg ni kan.. Bila sampai turn saya ke kaunter, sekali akak kaunter tu bgtau sambil gelak akak kaunter tu
kate keter saye 'tiada dalam rekod' <--- ape maknenye tuh!! saya excited sgt meluru kejarkan pej. pos.. rupenye lepas seminggu renew roadtax baru bule nak claim rebate tuh.. hehehe tarikh road tax saya effective from 9th Jan, Mase saya ke pej pos ni baru 6th Jan.. tak ke kelakar nye tuh..

4 comments:

ina's said...

very x sabar ko yer...

Ietams said...

mate di kaburi $$$

wati said...

kalu gini ...aku pun panas

Ietams said...

:P, renew dgn JPJ kene sabar menunggu, kalo renew road tax kat post office baru leh redeem on d spot

Sensasi nya..,

Us together..