Tuesday, December 30, 2008

tragedi x best

pimp myspace profile dah seronok-seronok balik bejalan bagai dr kenduri tu, ade tragedi yg tak best terjadi dlm hidup saya.. sedih & ralat woh.. IC, kad nikah, kad kredit, Kad Atm & lesen saya masuk dlm lubang jamban... huhuhuhu .. mase nak balik rumah singgah kejap kat KFC sg besi tepi hiway tu.. singgah pulak ke toilet.. tak perasan card holder ade kat poket belakang seluar.. terjatuh terus masuk ke dalam lubang jamban.. dah ler lubang nye jauh ke dalam, dlm semeter sengah juga.. kalo rendah je memang sedaya upaya saya seluk tangan, mase tu memang tak ingat kotor ke geli.. jadi senin pepagi saya dah ke JPN, JPJ dan Bank.. aduiii keras dah punggung lame duduk menunggu.. efek sakit montot sampai skrg..

4 comments:

Mila80 said...

ala...siannya..
bukan takat nak kena tunggu lama tu..kena denda lagi..
ongkos sumernya...

Ietams said...

tu la pasal..

Fara said...

next time, hati2 yew!! benda penting tu...

Ietams said...

yer..baik mem! mekaseh. panduan ku masa depan

Sensasi nya..,

Us together..