Friday, December 5, 2008

tag Idut

pimp myspace profile
lame peram tag si Idut ni.. baru hari ni nak buat..
tu pun menyambil buat kerje..
sok dah cuti.. minggu depan maybe seminggu all out bercuti. nengok mood kalo rajin online kat kampung, baru Blog ni mcm bernyawa.. kalo xde mood, Bersawang la jawabnye..
1) Do you think you're hot?
hottt la sangatt.. bile over melawa terasala hot tang lawa..
tapi bile tang hanginnn, lagi la hott.. panas gile! agak kalo letak telur leh masak le telo nye tu
2) Upload ur favourite picture of u
3) Why do you like that picture
sebab nampak complete, full of LOVE.. lovey doveyy.. 4) When was last time you ate pizza?
setahun yg lepas..kalo tak silap bln 12 thn 2008, tu pon sebab anak along nak sangat mkn pizza.
kami tak minat pizza.. makan pizza tu pun sebab kebetulan mengekor abang-abang sefamili jer..
anak² along saye hantu pizza. Tah ape yg sedap dgn pizza tu pun tak tau..
saye rase tak sedap pon
5) The last song you listened to?
I'll be Your Everything by Tommy Page 6) What are you doing right now besides this?
sambil updet blog sambil update invoice & shipment..
7) What name would you prefer besides yours?
Name En Abah & Haziq..
8)people to tag..5 takde.. xde ilham nak panjangkan tag..
8)Who is number 1?
org kate takde la..
9)Number 3 is having a relationship with?
tak tau
10)Say something about number 5?
adoiii laaah
11)How about number 4?
apesal degil sangat nihh???!!
12)Who is number 2?
dah org kate takder.. takde laah.. toksah la tanye lagi., memang takde jawapannyer..!

2 comments:

beloved said...

thanks sebab buat homework..pandai tul jawab soalan...sampai soalan pun kena marah..

Ietams said...

hihihi.. marah-marah syg jer.. tak marah pun pn yg menanye soklan.. muahhh lg ade

Sensasi nya..,

Us together..