Wednesday, December 3, 2008

stimbot le kite..

pimp myspace profile
dah pertengahan minggu dahpun hari ni, baru saye hegeh-hegeh updet kesah wiken lepas..
sabtu tu kami sekuarga bizi, ipar sekuarga & MIL berkampung kat rumah dari Jumaat.
ahad nye pula sesi malas pun tiba..
saye takde mood nak masak-masak, tp rase mcm nak ber stimbot,terus ajak En Abah gi Giant..
beli bahan-bahan stimbot.. teringin banget stimbot nihh. Kalo nak layan stimbot kat Johnny mahal kebeno, dari bazir duit ke restoran, baik buat sendiri..
(kes terpengaruh dgn Kak Kam nye stimbot le ni..)
tak lama mane pun kat giant, mmg mase tu cukup-cukup utk membeli barang-barang yg di list kan sahaje.. memang elok kami gi shopping complex tgh takde mood. Tiada pembaziran berlaku di situ..,
sesampainya di rumah, terus reneh kuah segala.. rebus segala bahan.. nyum-nyum tak sabo btul nak mamam sedap..,
ni lah chef terhormatnye,
taraa...!!, stimbot ku yg dah tinggal siket..
sebelom makan memang lansung tak ingat nak snap gambo.. dah tinggal ujung jari baru perasan.
lapo le katekann.. mane ingat yg lain..
So sorry kualiti gambo tak brp beshh.. kamera ku still kaku.. tunggu ade masa lapang baru pi cari pengganti mahupun tukang baikinya..
as usual, lepas makan.. kami bertiga tersandar kekenyangan.. haziq ape lagi lepas susu terus zzzzzzzzz..... sampai senin pagi..
p/s: tag kekawan saye tak de mase nak buat lagi la.. sorry ye, nanti bile ade mase kompem akan di bayar tag-tag kamu tu..

3 comments:

didyrose said...

weh sedap makan stimbot . jeles la i....

atty's said...

lenkali ingat.sblom makan.snap picture dulu ye..sian gue..nengok sakibaki je..huhuuh

Ietams said...

muahahahaha..

Sensasi nya..,

Us together..