Thursday, December 11, 2008

sehari di hari raya korban

pimp myspace profile
sepatutnye pagi raye ni saya siap pakai baju kurung sekali dgn tudung elok-elok(yg lawa la kirenye) tapi as usual my MIL akan rush-rush nak kesana kemari.. huh!
segala bende nye tak sempat le jadinye.. seb baik i was deep in love with this guy on that raya's morning.. uh kacaknye abah & haziq berbaju melayu lengkap di pagi raya..
sarungkan aje tudung semalam.. :( {kureng glams I} sampai je abah & wan dari masjid terus kelam kabut nak pegi kubur.. nak tanak saye amik haziq dan terus berdesup ke kubur..
tapi saya & haziq idok le ngekor sampai ke kubur.. stay dlm keter jer.. lagipun ujan.. takkan nak turunn juga kan..
ingatkan ke kubur jer.. sekali wan terus lak ajak singgah ke rumah aunty abah.. hemm.. turutkan je la.. tak match lansung tudung & baju.. anggapkan aje jalan-jalan biase.. buat mcm tak raya, tak ler rase sangat hampa pakai baju raya tak mecing.

1 comment:

wati said...

ewahh..mcm raya posa lak

Sensasi nya..,

Us together..